Materiaal aanbieden

Op merktilburg.nl vind je een groeiende collectie rechtenvrije foto’s, video's, infographics en andere bestanden. Het zijn materialen die goed aansluiten bij het merk Tilburg. Deze bestanden mogen vormgevers, webbouwers, ondernemers, creatieven, verenigingen en andere partijen kosteloos downloaden en verwerken in hun uitingen.

Jouw foto's op merktilburg.nl
Heb jij geweldige foto’s of video's van Tilburg? En wil je ze beschikbaar stellen aan iedereen die Tilburg op de kaart wil zetten? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw werk. Maak een ZIP-bestand van het materiaal en stuur de bestanden via WeTransfer.com naar beeldbank@marketingtilburg.nl.

De materialen op deze site sluiten aan bij het merk Tilburg. Wij zullen de aangeboden materialen zorgvuldig beoordelen. Als ze passen bij de merkwaarden van Tilburg, nemen we ze op in deze database. De database wordt op gezette tijden bijgewerkt.     

Als je meer wilt weten over het merk Tilburg en de merkwaarden van de stad, neem dan een kijkje op de website van Citymarketing Tilburg.  

Afspraken
Wanneer je foto's, video's of andere zaken aanlevert voor merktilburg.nl stem je in met publicatie van jouw materiaal. Hier staat geen vergoeding tegenover. Je vindt het bovendien geen probleem dat anderen jouw werk gebruiken in hun eigen on- en offline uitingen om de stad Tilburg te promoten. Soms zal jouw werk onderdeel uitmaken van een nieuw werk. Ook dat vind je geen probleem.